Favorit

Interflora

När man förlorar någon man älskar kan det vara svårt att veta hur man ska ta farväl. Interflora hjälper dig att uttrycka din sorg. Interfloras hållbara arrangemang är utformade för att ge dig och dina gäster ett personligt och meningsfullt farväl. Välj bland en mängd olika stilar och säsongsbetonade mönster.

Till Interflora och hjärtformade begravningsblommor

Begravningsblommor hjärta för alla årstider - välj den perfekta begravningsblommor för begravningen

Det finns många olika sorter av hjärtformade begravningsblommor att välja mellan, och de kan se väldigt olika ut beroende på vilka blommor och material som används. Här är några exempel på olika sorter av hjärtformade begravningsblommor:

 • Hjärtformade buketter med rosor: Dessa blommor kan vara gjorda av naturliga rosor eller konstgjorda rosor, och de kan finnas i många olika färger.

 • Hjärtformade kransar med blommor: Dessa kransar kan vara gjorda av olika slags blommor, till exempel ljung, liljor eller pioner. De kan också innehålla gröna växter och andra dekorationer.

 • Hjärtformade blombuketter med konstgjorda blommor: Dessa blommor är gjorda av konstgjorda material och kan vara ett bra alternativ om man vill att blommorna ska hålla längre eller om det finns speciella allergier att beakta.

 • Hjärtformade buketter med säsongsblommor: Dessa blommor kan innehålla olika slags blommor beroende på säsong, till exempel påskliljor under våren eller chrysantemum under hösten.

Det finns många andra sorter av hjärtformade begravningsblommor att välja mellan, så det är viktigt att tänka på vad som passar bäst för den specifika begravningen och de önskemål som finns.

Sänd tröst och omtanke med begravningsblommor hjärta

Begravningsblommor hjärta kan passa bra att ge till olika personer och tillfällen, beroende på vad som önskas och passar bäst. Här är några exempel: 

Begravningsblommor hjärta kan passa bra att ge till nära släktingar och vänner som har förlorat en anhörig. De kan också vara passande att ge till en person som man har ett nära förhållande till, till exempel en partner eller kollega. 

Begravningsblommor hjärta kan vara passande att ge till olika tillfällen, till exempel vid en begravning, en minnesstund eller som kondoleansblomma. Hjärtformade begravningsblommor kan vara lämpliga att ge till personer som har en speciell relation till. Det är viktigt att tänka på att hjärtformade begravningsblommor kan vara lämpliga att ge till olika personer och tillfällen, men det är också viktigt att respektera mottagarens önskemål och att inte ge blommorna om de inte uppskattas.

Begravningsblommor hjärta

1795 kr
Avsked_hjärta_öppet

Avsked, öppet hjärta

En vacker samling av rosor och prärieklockor tillsammans med limonium och nejlika ger den avlidne en vacker och sorgsen hyllning. Buketten har en stomme som mäter 27 cm i bredd och kan levereras med din hälsning på ett textat kort eller på ett passande band – välj det som passar bäst för dig som tillval nedan.

Om du är närvarande vid begravningen, kan du också beställa handbuketter som levereras direkt till begravningsplatsen. Låt oss hjälpa dig att visa din kärlek och saknad med denna vackra bukett.”

1895 kr
avsked hjärta

Avsked hjärta

Ge en personlig hyllning med vår hjärtformade begravningsbukett i rosa toner. Vår blommaarrangemang innehåller rosor, prärieklockor och nejlikor för en ljuv och omtänksam touch. Med en bredd på 27 cm är vår bukett en elegant och passande minnesgåva.

Levereras med din personliga hälsning på ett textat kort, men du kan också välja att få den på ett passande band. Om du närvarar på begravningen kan du också beställa handbuketter som levereras direkt till begravningsplatsen. Låt oss hjälpa dig att ge en värdig och personlig hyllning till den bortgångne.

2195 kr
Älskad hjärta

Älskad, hjärta

Ge en personlig hyllning med vår hjärtformade begravningsbukett i mindre storlek. Vårt blomsterarrangemang är fyllt med röda rosor som ger en stark och rörande symbol för kärlek och saknad. Tätt sittande rosa kvistros, aprikos krysantemum och röd santini ger en vacker och färgstark kontrast. Med en bredd på 27 cm är vår bukett en elegant och passande minnesgåva.

Levereras med din personliga hälsning på ett textat kort, men du kan också välja att få den på ett passande band. Låt oss hjälpa dig att ge en värdig och personlig hyllning till den bortgångne.

2595 kr
Älskad, hjärta stort

Älskad hjärta, stort

Ge en personlig hyllning med vårt hjärtformade blomsterarrangemang som fokuserar på röda rosor. De röda rosorna ger en stark och rörande symbol för kärlek och saknad, och tillsammans med tätt sittande rosa kvistros och aprikos krysantemum ger de en vacker och färgstark kontrast. Med en stommebredd på 34 cm är vår bukett en elegant och passande minnesgåva.

 

2145 kr
Kärlek, öppet hjärta

Kärlek, öppet hjärta

Ge en personlig hyllning med vårt öppna hjärta i kärlekens intensivt röda färg. Fyllt med rosor och kvistros samt röda bär, är detta blomsterarrangemang ett uttryck för kärlek och omtanke. Med en stommebredd på 27 cm är vår bukett en elegant och passande minnesgåva.

3195 kr
Hjärta, cancerfonder

Hjärta, Cancerfonden

Genom att beställa vårt unika begravningshjärta gör du inte bara en personlig hyllning till den bortgångne, du gör också en skillnad. 150 kr av priset går till Cancerfondens livsviktiga arbete.

Vår begravningsdekoration i form av ett hjärta skapas genom att blommor och grönt arrangeras i stickmassa och placeras på golv eller ställning runt kista eller urna vid begravningen. Dekorationen innehåller rosor, alstroemeria och germini, och hjärtat är 40-45 cm stort.

Så håller du begravningsblommor hjärta fräscha och vackra längre

Det finns några saker man kan tänka på för att vårda och sköta om hjärtformade begravningsblommor så att de håller längre:

 1. Förvara blommorna på en sval och mörk plats: Blommor håller längre om de förvaras på en sval och mörk plats, så det är bra att undvika att placera dem i direkt solljus eller i närheten av värmekällor.

 2. Skär bort döda blommor och löv: Det är bra att skära bort döda blommor och löv regelbundet för att hålla blommorna fräscha och för att förhindra att de börjar mögla.

Beställ begravningsblommor hjärta - så här gör du

Det finns olika sätt att göra en beställning av hjärtformade begravningsblommor, beroende på vilken blomsterhandel eller blomsterföretag man väljer. Här är några saker man kan tänka på:

 1. Välj en blomsterhandel: Det finns många olika ställen där man kan göra en beställning av begravningsblommor hjärta, till exempel på en blomsterhandel eller hos ett blomsterföretag. Vi har sammanställt välrenommerade företag som hjälper dig i ditt köp. 

 2. Kontakta blomsterhandeln eller företaget: När du har valt en blomsterhandel eller ett blomsterföretag kan du kontakta dem för att göra en beställning. Du kan oftast göra det genom att ringa dem eller skicka ett mejl.

 3. Beställ den typ av blommor du önskar: När du har kontaktat blomsterhandeln eller företaget kan du berätta vad du önskar för slags blommor och hur du vill att de ska se ut

Leverans av begravningsblomor hjärta - viktiga saker att tänka på

Det finns olika sätt att leverera hjärtformade begravningsblommor, beroende på vilken blomsterhandel eller blomsterföretag man väljer. Här är några saker man kan tänka på:

 1. Välj en leveransmetod: Många blomsterhandlare  erbjuder olika leveransmetoder, till exempel att leverera blommorna till en adress eller att man kan hämta dem på plats.

 2. Överväg om det finns speciella leveransvillkor: Vissa blomsterhandlar och blomsterföretag kan ha speciella leveransvillkor att ta hänsyn till, till exempel om de endast levererar på vissa dagar eller om de har speciella tider för leverans.

 3. Kontrollera om det finns några avgifter för leverans: Det kan finnas avgifter för leverans av hjärtformade begravningsblommor, så det är bra att kontrollera om det finns några sådana avgifter och vad de gäller.

 4. Kontrollera om det finns några begränsningar för leverans: Vissa blomsterhandlar och blomsterföretag kan ha begränsningar för leverans, till exempel om de endast levererar inom en viss region eller om det är viktigt att man angett en giltig leveransadress. Det kan också finnas andra begränsningar att ta hänsyn till, som till exempel om det finns speciella krav på att leverera till en lägenhet eller om det finns begränsningar för hur långt från gatuplan blommorna kan levereras.

  Det är också bra att kontrollera om det finns några speciella önskemål eller instruktioner för leverans, såsom om blommorna ska levereras till en specifik person eller om det finns några speciella anvisningar för hur blommorna ska förvaras när de levereras.

  När du har gjort en beställning av hjärtformade begravningsblommor är det viktigt att kontrollera att all information som angivits är korrekt, så att blommorna kan levereras på ett så smidigt och problemfritt sätt som möjligt.

Välj hjärtformade begravningsblommor som passar in med den övriga begravningsdekorationen

Det finns några saker man kan tänka på vid valet av hjärtformade begravningsblommor för att de ska passa in med den övriga begravningsdekorationen:

 1. Välj blommor som passar färgmässigt: Det är bra att välja blommor som matchar den övriga begravningsdekorationen färgmässigt, så att de inte sticker ut på ett negativt sätt.

 2. Anpassa storleken på blommorna: Det är också bra att anpassa storleken på blommorna till den övriga dekorationen, så att de inte tar för mycket plats eller känns för små.

 3. Välj blommor som passar tillfället: Det är också viktigt att välja blommor som passar tillfället och som kan ge en passande signal. Till exempel kan det vara lämpligt att välja blommor som symboliserar kärlek och omtanke vid en begravning.

 4. Överväg mottagarens önskemål: Det är också viktigt att överväga mottagarens önskemål och att inte ge blommorna om de inte uppskattas.

1795 kr
Avsked_hjärta_öppet

Avsked, öppet hjärta

En vacker samling av rosor och prärieklockor tillsammans med limonium och nejlika ger den avlidne en vacker och sorgsen hyllning. Buketten har en stomme som mäter 27 cm i bredd och kan levereras med din hälsning på ett textat kort eller på ett passande band – välj det som passar bäst för dig som tillval nedan.

Om du är närvarande vid begravningen, kan du också beställa handbuketter som levereras direkt till begravningsplatsen. Låt oss hjälpa dig att visa din kärlek och saknad med denna vackra bukett.”

1895 kr
avsked hjärta

Avsked hjärta

Ge en personlig hyllning med vår hjärtformade begravningsbukett i rosa toner. Vår blommaarrangemang innehåller rosor, prärieklockor och nejlikor för en ljuv och omtänksam touch. Med en bredd på 27 cm är vår bukett en elegant och passande minnesgåva.

Levereras med din personliga hälsning på ett textat kort, men du kan också välja att få den på ett passande band. Om du närvarar på begravningen kan du också beställa handbuketter som levereras direkt till begravningsplatsen. Låt oss hjälpa dig att ge en värdig och personlig hyllning till den bortgångne.

2195 kr
Älskad hjärta

Älskad, hjärta

Ge en personlig hyllning med vår hjärtformade begravningsbukett i mindre storlek. Vårt blomsterarrangemang är fyllt med röda rosor som ger en stark och rörande symbol för kärlek och saknad. Tätt sittande rosa kvistros, aprikos krysantemum och röd santini ger en vacker och färgstark kontrast. Med en bredd på 27 cm är vår bukett en elegant och passande minnesgåva.

Levereras med din personliga hälsning på ett textat kort, men du kan också välja att få den på ett passande band. Låt oss hjälpa dig att ge en värdig och personlig hyllning till den bortgångne.

Faktorer som påverkar priset på hjärtformade begravningsblommor

Det finns många faktorer som kan påverka priset på hjärtformade begravningsblommor, till exempel:

 1. Typ av blommor: Vissa blommor är mer kostsamma än andra, till exempel på grund av sin korta säsong eller sin sällsynthet. Detta kan påverka priset på hjärtformade begravningsblommor som använder dessa blommor.

 2. Storlek på blommorna: Större hjärtformade begravningsblommor kan också vara dyrare än mindre blommor, eftersom de kräver mer material och mer tid att skapa.

 3. Leveransavgifter: Leveransavgifter kan också påverka priset på hjärtformade begravningsblommor, särskilt om de ska levereras till en långt bort belägen plats eller om det finns speciella leveransvillkor att ta hänsyn till.

 4. Tillbehör: Olika tillbehör, till exempel dekorationer eller kort, kan också påverka priset på hjärtformade begravningsblommor.

FAQ - vanliga frågor och svar

F: Vilka typer av blommor används vanligtvis i hjärtformade begravningsarrangemang?

S: Hjärtformade begravningsarrangemang kan göras med en mängd olika blommor, inklusive rosor, liljor och margaretor. De specifika blommorna som används beror på preferenserna hos personen som gör arrangemanget och tillgången på blommorna.

F: Hur stora är hjärtformade begravningsarrangemang?

S: Storleken på hjärtformade begravningsarrangemang kan variera, men de är vanligtvis cirka 27-34 cm i bredd.

F: Kan hjärtformade begravningsarrangemang göras med konstgjorda blommor?

S: Ja, hjärtformade begravningsarrangemang kan göras med konstgjorda blommor. Detta kan vara ett bra alternativ om du vill att blommorna ska hålla längre eller om det finns speciella allergier att beakta.

F: Kan jag lägga till en personlig hälsning i mitt hjärtformade begravningsarrangemang?

S: Ja, du kan vanligtvis lägga till en personlig hälsning i ditt hjärtformade begravningsarrangemang genom att inkludera ett kort eller ett band med en hälsning skriven på det.

F: Hur gör jag en beställning av hjärtformade begravningsarrangemang?

S: Du kan göra en beställning av hjärtformade begravningsarrangemang genom att kontakta en blomsterhandel eller en online-återförsäljare. 

F: Hur levereras hjärtformade begravningsarrangemang?

S: Hjärtformade begravningsarrangemang levereras vanligtvis till begravningsplatsen eller till den adress du anger vid beställningen. Några leveransvillkor kan gälla, så det är viktigt att kolla upp detta vid beställningen.

F: Kan jag välja mina egna blommor för hjärtformade begravningsarrangemang?

S: Många blomsterhandlar och online-återförsäljare erbjuder möjlighet att välja specifika blommor för hjärtformade begravningsarrangemang. Detta kan vara bra om du har speciella önskemål eller om du vill att arrangemanget ska ha en speciell betydelse.

F: Vilka andra alternativ finns för begravningsdekorationer?

S: Det finns många andra alternativ för begravningsdekorationer, inklusive kransar, buketter och blommor i andra former. Det är viktigt att tänka på vad som passar bäst för den specifika begravningen och de önskemål som finns.

F: Kan jag ge hjärtformade begravningsarrangemang till andra tillfällen än vid en begravning?

S: Hjärtformade begravningsarrangemang kan vara passande att ge vid andra tillfällen där man vill uttrycka sin kärlek och medkänsla, till exempel vid en minnesstund eller vid en kondoleansbesök. Det är dock viktigt att respektera mottagarens önskemål och att inte ge blommorna om de inte uppskattas.

Kontakta oss

Har du en fråga, tveka inte att kontakta oss. Vi svarar så fort vi bara kan.